Η Εταιρία μας

Είμαστε η WWO εταιρία marketing και εκπροσωπούμε μεγαλες εταιρίες στο τομέα της ερευνάς αγοράς, της διαφήμισης και των πωλήσεων. Περισσότερες πληροφορίες για εμάς μπορείτε να βρείτε στο www.wwo.gr

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Immediete Job Openings!!!!!!!!!!!!!!!!


Εισαι νέος ?
Εισαι επικοινωνιακός?
Ψάχνεις μια ευκαιρία καριέρας και όχι απλά κατι να περνάς το χρόνο σου?
Τότε μάλλον έχουμε τη λύση για εσένα!!!
Η εταιρία μας αναπτύσσεται σε όλη την Πελοπόννησο και αναζητά νέους με άριστες επικοινωνιακές ικανότητες να εκπαιδευτούν πλήρως ωστε να αναλάβουν τα νέα της project!
Ξεκινάμε απο τη Πάτρα!!! 
Σκοπος μας ειναι να τη κάνουμε Νουμερο 1!!!!

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!! e-mail: hr@wwo.gr

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Rallyyyyyyyy!!!!!!

Αναπτυσόμαστεεεεεεεεεεεε!!
 Ετοιμαζόμαστε για το event  της χρονιάς!!!Το Rally !!!!!!Την Τετάρτη λοιπον θα βρισκόμαστε στο Hellenic Motor Museum  αναμεσα σε αυτοκίνητα τεράστιας αξίας  θα ζήσουμε τη καλύτερη γιορτή των εταιριών μας!!!!!
Αναμένουμε προαγωγές ,βραβεύσεις και φυσικά πολλά πολλά νέα και πληροφορίες απο τους καλύτερους!!!!!!
Πολλοί νέοι συνεργάτες δείχνουν απίστευτο επαγγελματισμό και ενώ βρίσκονται μόλις λίγες μέρες παρέα μας έχουν ήδη τελειώσει την αρχική τους εκπαίδευση και εκπροσωπούν άριστα τον πελάτη μας!!!Ενα μεγάλο μπράβο στους leader  μας που τη νοοτροπία τους και τα υψηλά stadards τους ήδη έχουν πιάσει τα κριτήρια για τις προαγωγές τους και κυνηγούν τις επόμενες!Στόχος μας όλη η Πελοπόννησος!!!!!!!!!!

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

NEA NEA NEA!!!

Μια ακόμα απίστευτη εβδομάδα ξεκίνησε  με πολλούς νέους συνεργάτες να ξεκινούν παρέα μας και τις ομάδες μας να αναπτύσσονται!!! Πολλά συγχαρητήρια στους leader  μας για την απίστευτη δουλειά που έχουν κάνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δείχνοντας νοοτροπία και σωστές συνήθειες δουλειάς!!!!Πολλά μπράβο όλους!!!!!!

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεβαίνουμε!!!

Έχουμε παρει φορα και τα σπάμε!!!!Ανεβαίνουμε και καθε μέρα σπάμε τα ρεκορ!!!Με τους απίστευτους νέους μας συνεργάτες να δίνουν τον ρυθμο και φυσικά με τους παλιότερους  leader  να δείχνουν σωστές συνήθειες δουλειάς και σωστή νοοτροπία , καθε μέρα πηγαίνουμε και καλύτερα.... αναμένονται εκπλήξεις και πολλές πολλες προαγωγές!!!!!Well done guys!!!

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Φυγαμε για Αγγλία!!!!

Οι τρείς καλύτεροι συνεργάτες του Οργανισμού μας αυριο ταξιδεύουν για Αγγλία. Aυτοι οι 3 συνεργατες  αφού εχουν αποδείξει με τη σταθερότητα και την ανάπτυξη τους οτι ειναι απο τους καλύτερους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα , θα ταξιδέψουν ωστε να εκπαιδευτούν  αρχικά στο γραφείο του Country Manager  Howei Seymour στο Cardiff  και ύστερα θα παρακολουθήσουν το Rising Star που θα πραγματοποιηθεί!!! Τους ευχόμαστε να περάσουν τέλεια και να πάρουν πολλές πληροφοριες!!! Well done guys!!!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

H Worldwide Organisation στα Καλάβρυτα!!!



Οι νικητές του διαγωνισμού για τα Καλάβρυτα μόλις ανακοινώθηκαν απο τον Owner μας, οι τρείς νικητές θα περάσουν ενα δωρεάν τριήμερο σε ενα απίστευτο ξενοδοχείο στα Καλάβρυτα μαζί με τους καλύτερους συνεργάτες απο όλη την Ελλάδα!!! Θα εχει πληροφορια, φαϊ και παιχνιδι!!
Well done guys!!!!!!!!!!!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Owners Meeting στην Αθήνα!

Το πρώτο Owners Meeting του 2012  έρχεται το Σαββατο και προσκεκλημένοι είναι όλοι οι Owners  της Ελλάδος!!!Σκοπός του  meeting  είναι οι καλύτεροι Owners  να δώσουν πληροφορίες και φυσικά τα "μυστικά" της  επιτυχίας τους!!!Φυσικά μαζί τους θα βρίσκονται και οι Owners μας Σταμάτης  και Νικος!!!Περιμένουμε πολλά νέα και πολλές πληροφορίες!!!