Η Εταιρία μας

Είμαστε η WWO εταιρία marketing και εκπροσωπούμε μεγαλες εταιρίες στο τομέα της ερευνάς αγοράς, της διαφήμισης και των πωλήσεων. Περισσότερες πληροφορίες για εμάς μπορείτε να βρείτε στο www.wwo.gr

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Φύγαμε για Ουαλία!!!!!

Μια εβδομάδα στο Cardiff της Ουαλίας θα περάσουν εξι συνεργάτες μας, δυο απο κάθε μας γραφείο οι οποίοι  έκαναν τη καλύτερη δουλειά!!!!Οι συνεργάτες αυτοί επιλέχθηκαν μετά απο διαγωνισμό και θα ταξιδέψουν μαζί με τον Owner μας  στα γραφεία μας στην Ουαλία για να δουν τι κάνουν οι συνεργάτες μας  εκεί, να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες και να εκπαιδευτούν για τα επόμενα στάδια.
Την Κυριακή παρακολούθησαν το Rising Star meeting που διοργάνωσαν τα γραφεία της Ουαλίας εμπνευσμένο  από το Moulin Rouge!!!! Ακολούθησε gala dinner καθώς και ενα party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τους καλύτερους!!!Το γραφείο της Ουαλίας βράβευσε  το καλύτερο συνεργάτη του έπειτα απο διαγωνισμό με ένα ολοκαίνουριο Fiat 500!!!!




Ξάπλα και ξεκούραση!!!!

R&R (rest & relaxaion) meeting στη Καλαμάτα στο Elite City Resort όπου δύο  private pool δωμάτια περιμένουν τους τέσσερις τυχερούς με μασάζ, σάουνα,προσωπική πισίνα και πολύ πληροφορία και εκπαίδευση για το πως θα πάνε στο επόμενο στάδιο!!!!

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ




Στο Q Strategy meeting συμμετέχουν οι 2 καλύτεροι Owners στην Ελλάδα. Ο Owner μας Σταμάτης Κουκουλάρης ήταν μαζί τους!!!