Η Εταιρία μας

Είμαστε η WWO εταιρία marketing και εκπροσωπούμε μεγαλες εταιρίες στο τομέα της ερευνάς αγοράς, της διαφήμισης και των πωλήσεων. Περισσότερες πληροφορίες για εμάς μπορείτε να βρείτε στο www.wwo.gr

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Merry Christmas!!!!!

Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους!!!!Η Worldwide Organisation  σας στέλνει τις πιο θερμές ευχές για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων!!!Σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία ,αγάπη και υγεία σε όλους!!!

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Απιστευτος διαγωνισμός με σαμπανιες και λεμοναδες!!!!






Ένας ακόμα διαγωνισμός με πολύ γέλιο  και διασκέδαση αλλά βέβαια και απίστευτα αποτελέσματα!!!Οι 4 high rollers  της εταιρίας έπιναν μια πανάκριβη champange  καθισμένοι σε καρέκλα στο κέντρο του  main meeting  καθώς οι υπόλοιποι συνεργάτες έπιναν  λεμονάδα και τους έκαναν pitch!!!!Οι νικητές το απήλαυσαν ακόμα περισσότερο καθώς προσποιήθηκαν τους πιο παράξενους πελάτες!!!!

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Διαγωνισμοί και βραδιές διασκέδασης!!

Πάρα πολλοί διαγωνισμοί ξεκίνησαν στην εταιρία μας!!!Ενα εισιτήριο για Ισπανία για ένα leader που θα κάνει τη καλύτερη δουλεια και θα αναπτύξει περισσότερο την ομάδα του!!!Απίστευτο?????Καθε εβδομάδα εχουμε οργανώσει και μια βραδιά διασκέδασης , ξεκινήσαμε με karaoke οπου πολλά ταλέντα αναδείχθηκαν , μετα με  bowling  όπου ρίξαμε πολύ γέλιο και τώρα οργανώνουμε cinema night!!!!Σκοπός μας ειναι πέρα απο τη σωστή και οργανωμένη δουλειά να έχουμε και  στιγμές χαλάρωσης!!!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Απιστευτος διαγωνισμος για την WWO!!!!


Ένας ακόμα καταπληκτικός διαγωνισμός ξεκίνησε για την WWO!!!Όποιος leader  βαλει στην ομάδα του 3 νέους συνεργάτες που θα ειναι scoring   και έναν ακόμη που θα εκπαιδεύεται , τότε κερδίζει 500 € ολα αυτά όμως πρέπει να γίνουν έως την ημέρα του  Rally δηλαδή τις 17/9!!!!Όλοι είναι προετοιμασμένοι και τρέχουν για να προλάβουν !!!!Πάμε δυνατά!!!!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Owners Meeting στο Birmingham!!!!

Στο Owners Meeting  στο Birmingham βρέθηκε ο Owner μας , Σταμάτης Κουκουλάρης, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μαζί του ήταν και πολύ άλλοι πετυχημένοι Owners απο την Ελλάδα και το εξωτερικό!!!Ανάμεσα στα πολλά meeting που παρακολούθησε υπήρχε και η ομιλία του Chris Niarchos  του Chairman  τις Appco Group!!!Μαζί του στο Birmingham ήταν και η Administrator του Worldwide Organisation, μαζί πήραν αρκετή πληροφορία και παρευρέθηκαν στη βράβευση των καλύτερων  συνεργατών της Αγγλίας!!!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Malaga we are coming!!!!

Στην εξωτική Μαλαγα της Ισπανίας θα ταξιδέψει ο Owner μας Σταμάτης Κουκουλάρης για ενα τετραήμερο μαθησης και πληροφοριας. Παρεα του θα ειναι και ενας απο τους πιο έμπειρους συνεργάτες στο B2B. Θα βρεθούν σε ένα απο τα καλύτερα γραφεία της Ευρώπης  για να πάρουν πάρα πολλές πληροφορίες για αυτο το division!!!!Στόχος τους ειναι να κλέψουν πληροφοριες και να οδηγήσουν το division  του B2B για τα επόμενα χρονιά μπροστά! Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά και να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι!!!

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο καινουριος διαγωνισμος Valentine's Day ξεκινησε!!!!!

Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός μεταξύ των εταιριών της Worldwide Organisation μόλις ξεκίνησε!!!!!!Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 15/1 έως τις 13/2  και ο νικητής θα πρέπει να κάνει 101 αιτήσεις!!!!!Εύκολο ε???Το καλύτερο είναι, πως οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν:


  • Ο 1ος νικητής 1000 ευρώ
  • Ο 2ος νικητής 600 ευρώ 
  • Ο 3ος νικητής 400 ευρώ
Για να δούμε ποιος θα κάνει το καλύτερο δώρο στο ταίρι του????

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Φύγαμε για Ουαλία!!!!!

Μια εβδομάδα στο Cardiff της Ουαλίας θα περάσουν εξι συνεργάτες μας, δυο απο κάθε μας γραφείο οι οποίοι  έκαναν τη καλύτερη δουλειά!!!!Οι συνεργάτες αυτοί επιλέχθηκαν μετά απο διαγωνισμό και θα ταξιδέψουν μαζί με τον Owner μας  στα γραφεία μας στην Ουαλία για να δουν τι κάνουν οι συνεργάτες μας  εκεί, να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες και να εκπαιδευτούν για τα επόμενα στάδια.
Την Κυριακή παρακολούθησαν το Rising Star meeting που διοργάνωσαν τα γραφεία της Ουαλίας εμπνευσμένο  από το Moulin Rouge!!!! Ακολούθησε gala dinner καθώς και ενα party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τους καλύτερους!!!Το γραφείο της Ουαλίας βράβευσε  το καλύτερο συνεργάτη του έπειτα απο διαγωνισμό με ένα ολοκαίνουριο Fiat 500!!!!




Ξάπλα και ξεκούραση!!!!

R&R (rest & relaxaion) meeting στη Καλαμάτα στο Elite City Resort όπου δύο  private pool δωμάτια περιμένουν τους τέσσερις τυχερούς με μασάζ, σάουνα,προσωπική πισίνα και πολύ πληροφορία και εκπαίδευση για το πως θα πάνε στο επόμενο στάδιο!!!!

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ




Στο Q Strategy meeting συμμετέχουν οι 2 καλύτεροι Owners στην Ελλάδα. Ο Owner μας Σταμάτης Κουκουλάρης ήταν μαζί τους!!!